GLASBEWASSING

Kijk eens naar buiten. Hoe schoon zijn de vensters van uw pand? Of kijk eens van buiten naar binnen. Doe alsof u een bezoeker bent, een klant. Verhoogt het vensterglas de uitstraling van uw pand? Of juist niet?

Regelmatig glasonderhoud zorgt voor een goede uitstraling van uw bedrijfspand. Bovendien verlengt het de levensduur van uw glas. Onze specialisten kunnen al uw glas wassen, ook op lastig te bereiken plaatsen.

Veiligheid

Professionele glasbewassing vraagt om een veilige uitvoering van de werkzaamheden. Al onze glazenwassers beschikken over een veiligheidspaspoort en zijn goed opgeleid. Inclusief diploma’s met betrekking tot uitzonderlijke situaties en materieel. Ze werken veilig. Dat is vooral plezierig voor henzelf, maar ook voor u.

Samenwerking

Elke opdracht begint bij het opmeten en analyseren van het project. Zo bepalen we met u welke hulpmiddelen er nodig zijn en hoe vaak we langs moeten komen. We staan trouwens nooit onverwacht voor de deur. En als de klus klaar is, zijn we ook niet zomaar vertrokken. We melden ons af en dan kunt u met ons het resultaat bekijken.

Technieken

Onze glazenwassers werken met vertrouwde en nieuwe technieken. Vaak voldoet de vertrouwde ladder en wisser, soms zijn geavanceerdere technieken nodig. Hoe dan ook: we doen wat nodig is om een perfect resultaat te leveren.

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!