KWALITEIT & VEILIGHEID MVO

Kwaliteit

Wij streven continu naar het schoonste resultaat en checken periodiek of de uitvoering van onze medewerkers aan alle kwaliteitseisen voldoen. Mocht u ergens vragen over hebben, of niet helemaal tevreden zijn, dan lossen we dat direct op. U krijgt als opdrachtgever altijd één aanspreekpunt zodat we duidelijke communicatie kunnen garanderen.

Wij gaan graag met onze opdrachtgevers in gesprek. Wij zijn namelijk pas echt tevreden, als u dat ook bent. Zo durven wij ook kritisch naar onszelf te kijken en staan we altijd open voor verbeteringen.

Veiligheid

Door onze goede contacten bij de OSB en Arbeidsinspectie zijn wij altijd op de hoogte van de steeds complexere eisen die de Arbo-wetgeving aan uw bedrijf of instelling verantwoord en veilig werken worden gesteld. Voor elk project maken wij een wettelijk verplichte RI&E op. Hierdoor weet u dat kwaliteit en veiligheid optimaal zijn gewaarborgd.

MVO

Naast klanttevredenheid zetten we ons in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We gebruiken zo min mogelijk milieubelastende producten. Omdat schoonmaak nou eenmaal mensenwerk is zorgen wij ook graag goed voor onze mensen.

Facebook

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!